Onze partners Plaza Cultura en MOVE

Plaza Cultura 

Op De Avonturier vinden wij cultuureducatie belangrijk. Met cultuureducatie willen we bereiken dat leerlingen hun eigen verbeeldingskracht leren ontdekken en te uiten en daarmee hun identiteit invulling kunnen geven. Op het gebied van cultuureducatie worden wij ondersteunt door Plaza Cultura. Plaza Cultura is een expertisecentrum van binnenschoolse cultuureducatie. Plaza Cultura heeft ook een aanbod voor buitenschoolse kunst- en cultuuractiviteiten. Voor meer informatie, neemt u eens een kijkje op de website: www.plazacultura.nl 

Move Vught 

“Iedereen in de gemeente Vught moet kunnen sporten”, dat is de visie van de gemeente Vught en MOVE Vught. Aangestuurd door gemeente Vught realiseert MOVE Vught een sport- en beweegklimaat waar iedere inwoner van de gemeente Vught aan deel kan nemen, ongeacht enige beperking. 

MOVE Vught zet zich in voor veel verschillende doelgroepen. Kinderen van de basisscholen kunnen deelnemen aan gratis buitenschoolse sportactiviteiten. Daarnaast verzorgt MOVE clinics tijdens de gymles en organiseren/ondersteunen zij verschillende schoolsporttoernooien. Samen met de collega’s van cultuur zijn zij in de gemeente Vught de initiatiefnemers van Sjors Sportief en Creatief. 

MOVE is ook bereikbaar voor ouders/kinderen die het lastig vinden om een geschikte sport te vinden. Wil jij graag sporten, maar weet je niet wat? Of ervaar je een drempel? Neem dan contact op met MOVE Vught via info@movevught.nl. 

Meer informatie over MOVE en alle activiteiten is te vinden op www.movevught.nl.