Zon Jongen Meisje

Rondleiding & aanmelding

Aanmelden De Avonturier

Een nieuwe avonturier heten we natuurlijk graag welkom! Aanmelden kan vanaf 3 jaar. Onze school is populair, dus meld je kind uiterlijk met 3,5 jaar aan. Vooraanmelden kan ook, dan meld je je zoon of dochter al voor het 3de levensjaar aan. 

Via deze link komt u bij het inschrijfformulier. U kunt deze online invullen, opslaan en dan mailen naar: administratie.avonturier@stichtingtalentis.nl. Uiteraard mag u hem ook printen en naar ons opsturen. Als u in de buurt bent kunt u ook een formulier ophalen.

Overstap vanaf een andere school

Laten we kennismaken! We kijken samen of jouw kind een klik heeft met De Avonturier, en kijken uiteraard of er plek is. Een keer proefdraaien kan altijd. 

Zijn we er allebei van overtuigd dat De Avonturier de juiste school is, dan meld je je zoon of dochter officieel aan met het aanmeldformulier. Bij de overstap vragen we je toestemming om met de huidige school contact op te nemen, om zo voor een warme overdracht te zorgen.

Rondleiding

Natuurlijk ben je benieuwd naar ons schoolgebouw. Daar, waar we iedere dag vol overgave onderwijs geven en we onze leerlingen een geweldige tijd willen geven. Kom langs en ontdek hoe het ontwerp en de inrichting in dienst staan van het unitonderwijs. De vele verrassende lokalen en ruimtes, de professionele gymzaal, het handvaardigheidslokaal en natuurlijk de open en lichte sfeer. 

Meld je aan voor een live bezoek!


* Deze velden zijn verplicht.